Om oss

Ett stenkast från köpcentrumet Triangeln så finner du Triangeltvätten AB. Hos oss så får du kemtvätt i Malmö centralt och smidigt och vi klarar av det allra mesta. Kom till oss med vanlig kemtvätt, vittvätt, mattor, skinn och mocka, och skjortor. Vi ser till att plaggen tvättas, torkas och efterbehandlas på rätt sätt så att deras livstid förlängs med en snygg form och med intakta färger och mönster.

Om du inte har tid att komma till oss med din kemtvätt Malmö så kan vi hämta den hos dig. Vi erbjuder både hämtning och hemskickning av färdig tvätt. Det här gör det enkelt för dig att ta hand om dina kläder, lakan, dukar och annat som kräver lite extra omsorg och försiktig behandling.

På Triangeltvätten så är vi experter på allt som har med tvätt att göra och därför så rekommenderar vi att du hör av dig till oss om du har några frågor omkring kemtvätt i allmänhet eller om ett specifikt plagg i synnerhet. Vi hjälper dig gärna med information om vad som bör kemtvättas och vad du kan ta hand om själv med en vanlig tvättmaskin.

Hos oss på Triangeltvätten så är effektivitet viktigt och vi är alltid noggranna med att undersöka de plagg som du kommer in med för att se till att de får rätt behandling vilket spar tid och pengar samtidigt som bästa resultat kan uppnås.

Hör av dig till oss idag eller kom förbi med din tvätt. Vi finns här och hjälper dig gärna oavsett om det rör sig om finare festplagg som används en gång per år eller lakan som du vill behålla vita och fräscha.