Skjorttvätt

För att en skjorta ska hålla form och färg så gäller det att tvätta den på rätt sätt, men det är inte bara tvätten som kommer att leda till ett bra resultat. När du lämnar in dina skjortor för skjorttvätt hos Triangeltvätten så kan du lita på att vi kommer att behandla dem på rätt sätt. Med rätt metoder för torkning och strykning så stärks kragar och manschetter på ett sätt som ger den form som du vill se. Lämna in dina vita skjortor så att de förblir vita såväl som andra färger och mönster, vi erbjuder den professionalitet och de tvätt metoder som ska till för bästa möjliga resultat.

Skjorttvätt på effektivt vis

Det är klart att man själv kan tvätta vanliga skjortor i en tvättmaskin. Har man tid till det så kan man klara vanliga material som bomull och polyesterväv alldeles utmärkt, men för många så är tiden knapp och därmed så kanske man inte tvättar och stryker skjortor så som man borde. Dessutom så kan det ju hända att en skjorta har inslag av material som behöver kemtvätt och då bör man beakta detta och skicka skjortan till oss.

Vi jobbar på ett effektivt sätt och när du hämtar dina skjortor hos oss så kommer du inte ångra att de fick den vård som du faktiskt förtjänar. Det blir bra mycket roligare att klä sig i en skjorta vars färger är intakta och med kragar och manschetter som håller formen, kemtvätt efter kemtvätt.

Hör av dig till oss idag om du vill veta mer om vår skjorttvätt eller om du har andra frågor omkring kemtvätt i Malmö.