Vittvätt

Det finns många husmorsknep för hur man håller vit tvätt vit, och det kan vara klokt att anamma saker som att man inte blandar vitt med andra färger och att tvätta med rätt temperatur. Vi gör det ännu enklare för den som vill ha riktigt vita skjortor, lakan och dukar. Allt du behöver göra är att skicka oss din vittvätt för att sedan se fram emot ett riktigt fint resultat. Det här spar dig tid och så slipper du stå och fundera på vilket fack det var du skulle hälla ättiksspriten i. Hos Triangeltvätten så jobbar vi på ett professionellt sätt med metoder som garanterat fungerar.

Vitt ska vara vitt

En del är lite rädda för vita tyger, för det kan vara svårt att ta hand om dukar, lakan och vita kläder på rätt sätt. Även om plaggen behåller den vita färgen under de första tvättarna så inser man ganska snart att det har tillkommit fläckar samt att den vita tonen inte längre är densamma som då tyget var nytt. Det här kan man förebygga genom att dra nytta av vår kemtvätt i Malmö och låta vittvätten tvättas på rätt sätt. Det här är ett effektivt sätt att ta hand om vita tyger på.

Om du har satsat på riktigt fina dukar, skjortor, lakan och kläder som är vita så är det klart att du kommer att tjäna på att dra nytta av vår vittvättstjänst. När vittvätten utförs hos oss så är chansen god att plaggen förblir vita bra mycket längre så att du slipper köpa nytt på grund av spill och felaktig tvätt teknik.

Kom in med din vittvätt till oss på Triangeltvätten idag och låt oss se till att den förblir vit!